Mabo-Lifting

Voor welke types heftrucks?

Mobiele portaalkraan

Opleiding voor uw mobiele portaalkraan

Mabo BeNeLux biedt ook opleidingen aan voor de mobiele portaalkraan en de Mobile Gantry. Onze ervaren instructeurs zijn specifiek voor deze toestellen opgeleid.

Mobiele rolbrug
Mobile gantry

Mobiele portaalkraan

Voor het verplaatsen en opslaan van lange, zware of ongewone ladingen die te groot zijn om te behandelen met een zijlader, is de mobiele portaalkraan van Combilift het geknipte toestel met zijn korte draaicirkel, lage vloerdruk en 360° zicht vanuit de cabine.

Mobile Gantry

De Combi MG behandelt zware en grote ladingen op een efficiënte manier. Het toestel is multidirectioneel, d.w.z. dat zowel carrousel, diagonaal, zijwaarts als langsrichting bewegen perfect mogelijk is.

Wenst u een opleiding te boeken? Klik hier.

Mobiele portaalkraan: laadbrug én heftruck in één

De mobiele portaalkranen van Combilift worden in heel diverse sectoren ingezet, en vooral daar waar men grote, zware of ongewone lasten moet verplaatsen. Denk maar aan sectoren zoals bijvoorbeeld de staalsector waar men stalen balken of profielen moet verplaatsen, maar ook aan beton- en steenindustrieën waar zeer zware goederen verplaatst moeten worden. De Combilift mobiele portaalkranen geven de mogelijkheid om dergelijke goederen op een efficiënte, maar toch flexibele manier te verplaatsen. Dankzij een grote waaier aan bovenhulpframes kan het toestel elke lading aan.

Met cabine of remote controlled

De Combi-SC kan zowel met cabine uitgerust worden als met remote control bediend worden. Beide opties bieden een goede zichtbaarheid. Vanuit de cabine heeft de chauffeur een 360° zicht, maar in sommige situaties kan men een voorkeur hebben om het toestel met remote control te bedienen.

Flexibel inzetbaar

In tegenstelling tot een vaste laadbrug is de Combi-SC flexibeler inzetbaar. Zo kan het toestel ook binnen en buiten ingezet worden wat ervoor zorgt dat men de goederen van binnen naar de vrachtwagen kan verplaatsen zonder extra manipulaties. Dankzij zijn driewiel concept is het toestel uiterst wendbaar, en toch zeer stabiel.

MG (Mobile Gantry): voor zware, compacte ladingen

Dit compacte toestel wordt vaak ingezet voor zware en compacte ladingen. Dankzij zijn telescopisch liftsysteem kan ook dit toestel aangepast worden in hoogte om door lage doorgangen te kunnen rijden. Bovendien is het mogelijk om het toestel uit te rusten met een volledige sideshift voor een nog betere bereikbaarheid van uw goederen en voor maximale opslag. De Combi-Mg is steeds remote controlled.