Mabo-Lifting

Voor welke types heftrucks?

Combilift zijladers

Opleiding voor uw zijlader

De Combilift zijlader is een onmisbare schakel binnen uw organisatie, en dat weten we bij Mabo BeNeLux. Met de hulp van onze ervaren instructeurs leert u op een vlotte en correctie manier uw zijlader besturen. Tegelijkertijd behaalt u het verplichte heftruckbewijs, en dat in één dag.

Voor meer informatie over ons gamma aan meerweg zijladers verwijzen wij u graag door naar https://www.mabobenelux.nl/aanbod/meerweg-zijlader/

Combilift zijlader

Met de Combilift C-serie rijdt u in meerdere rijrichtingen waardoor u uw lange ladingen efficiënter en veiliger kan verplaatsen en biedt u de mogelijkheid uw goederen op te slaan in smallere gangen. Tijdens het transport rust uw lading  op het platform, wat zorgt voor een grotere stabiliteit.

Combinatie zijlader heftruck

Wanneer u werkt met zowel palletgoederen als lange ladingen, is de Combi-CB de ideale machine voor u. In zijn compacte vorm ziet u een combinatie van een zijlader met een traditionele heftruck.

Zijlader Mabo BeNeLux

Doordat de Combi-MR in verschillende richtingen rijdt, is het een onmisbare schakel bij snelle procedures voor productiedistributie en logistieke operaties. Men kan kiezen uit zowel een zittende als een staande cabine.

Mini-heftruck

Bij het besturen staat de operator, dankzij de multidirectionele besturingsdissel, naast het toestel i.p.v. achter het toestel (‘crush zone’). De mini-heftrucks hebben verschillende voordelen, o.a. dat het geen vereiste is om een heftruckbewijs te bezitten.

Er kan ook veel veiliger gewerkt worden in smalle gangen én de operator heeft een uitstekend zicht op de goederen waardoor beschadigingen en het risicoop een lichamelijk letsel drastisch verminderen.

Sideloader

De cabine van de Combi SL staat in de rijrichting, en het is de ideale machine om grotere afstanden te overbruggen.

Zijlader staande cabine

In zeer nauwe gangen is de Combi Stand-On een echte must-have, en dit dankzij zijn staande cabine. Hierdoor kan deze zijlader in nog smallere gangen werken. Net zoals de andere types van Combilift, kan ook de Combi-ST (of Stand-On) in meerdere rijrichtingen rijden.

Elektrische zijlader truck

De Combi ESL en de Combi Jedy zijn beide elektrische toestellen, en kunnen zowel binnen als buiten ingezet worden.

Zijlader orderpicking

Voor orderpicking wordt vaak gebruikt gemaakt voor de Combi Man-up. De naam spreekt voor zich, de bestuurder gaat in de cabine mee omhoog. Dit zorgt voor een optimaal zicht op de goederen en is ook ergonomisch beter, zo zal de bestuurder geen nek- of rugklachten krijgen.

Wenst u een opleiding te boeken? Klik dan hier.

Historiek van de zijlader

Innovatie, flexibiliteit en service zijn de steunpilaren die van Combilift dé marktleider maken. Sinds de start in 1998 worden er op jaarbasis grote investeringen gedaan om de productiefaciliteit uit te breiden. Het grote merendeel van de productie wordt verdeeld over 85 landen met 250 dealers. Mabo BeNeLux is exclusief importeur in Nederland, België en Luxemburg.

Als u niets in het assortiment vindt dat voor u van toepassing is, biedt Combilift de mogelijkheid om een zijlader te maken die volledig op maat van uw specifieke noden wordt aangepast.