Mabo-Lifting

Voor welke types heftrucks?

Aisle-Master knikhefheftruck

Opleiding voor uw Aisle-Master smallegangheftruck

Mabo BeNeLux verzorgt graag de opleiding voor uw Aisle-Master, ook gekend als de smallegangheftruck of knikheftruck. Deze toestellen kunnen werken in een gangbreedte vanaf 1,6 m en dit tot 15 m hefhoogte. Wanneer u op zoek bent naar meer opslagruimte binnen uw bestaand gebouw, is deze machine dé oplossing die uw opslagcapaciteit aanzienlijk kan vergroten.

Reachtruck alternatief

De Aisle-Master is hét alternatief voor een klassieke reachtruck, al onderscheidt hij zich door zijn uitmuntende wendbaarheid in smallere gangen. Daarnaast kan de knikheftruck zowel binnen als buiten ingezet worden. Een extra heftruck voor buiten behoort dus voorgoed tot het verleden.

Lagere onderhoudskosten

Door het laag aantal bewegende onderdelen in de Aisle-Master knikheftruck, zal er minder slijtage optreden wat resulteert in lagere onderhoudskosten. Hierdoor zal een onderhoud ook sneller kunnen worden uitgevoerd en zal het toestel minder lang gemist moeten worden.

Gebruiksvriendelijk

Leren rijden met een Aisle-Master smalle gang heftruck gaat vlotter dan leren rijden met een reachtruck. Dit komt omdat je bij een Aisle-Master een zijdelings zicht hebt op de goederen. Dit zorgtvoor een veiligere situatie én is ergonomischer voor de bestuurder. Bij een reachtruck daarentegen is het zicht verstoord door het reach-systeem.

Conclusie

Om te besluiten, er is beter alternatief voor de reachtruck dan de Aisle-Master knikheftruck. Veiligheid, onderhoud, gangbreedte en – hoogte, deze zijn slechts enkele van de voordelen in vergelijking met een klassieke reachtruck.

Voor meer info over de Aisle-Master smalle gang heftruck verwijzen we u graag door naar https://www.mabobenelux.nl/aanbod/aisle-master-smallegangheftruck/

 

Wenst u een opleiding te boeken? Klik hier.

Magazijnoptimalisatie dankzij Aislemaster: meer opslaan op dezelfde oppervlakte
Vaak kampen bedrijven met een plaatsgebrek. Maar uitbreiden is vaak duur én niet altijd mogelijk. Daarom doet u er goed aan om de huidige lay-out van uw magazijn te herbekijken. Met de Aisle-Master knikheftrucks kan er tot wel 50% meer opslaan  op dezelfde oppervlakte omdat de gangbreedtes versmalt kunnen worden tot 1600 mm en er op deze manier meer rekken geplaatst kunnen worden. Voor bedrijven die ook vaak aan orderpicking doen, is er sinds kort ook de Aisle-Master Order Picker.