SERVICE AANVRAAG
Mabo-Lifting

Aanbod

Innolift meeneemstapelaar

Hét alternatief voor de laadklep

De Innolift meeneemstapelaar is een stapelaar die uw leveringen met een bestelwagen of kleine vrachtwagen enorm vergemakkelijkt. Het toestel wordt samen met de lading in de laadruimte geladen waardoor u bij levering van uw goederen zelf over een stapelaar beschikt om de lading te lossen. U werkt efficiënter, bewijst uw klant een extra dienst én vermijdt rugklachten doordat zware lasten niet meer handmatig geheven moeten worden. Voor het gebruik van de Innolift meeneemstapelaar zijn er geen aanpassingen nodig aan uw voertuig.
Het toestel biedt een alternatief voor de laadbrug. Waar de laadbrug vasthangt aan één voertuig, is de Innolift veel flexibeler. Het toestel kan voor verschillende bestelbussen gebruikt worden. Ook wanneer u uw voertuig vervangt, hoeft u niet opnieuw te investeren in een laadbrug. Bovendien is het toestel lichter en goedkoper.
Wanneer u de meeneemstapelaar niet nodig heeft tijdens leveringen, kan u de Innolift altijd gebruiken als elektrische stapelaar in uw magazijn.
Contactgegevens Innolift Nederland: zie onderaan pagina

De werking

Door de gepatenteerde schuifbare vorken laadt de Innolift meeneemstapelaar – alternatief voor de laadklep – zichzelf in enkele stappen in/uit het voertuig.

  • Stap 1: u rijdt met de vorken hoog genoeg naar de bestelwagen toe. Rij zo dicht mogelijk tot aan de bumper
  • Stap 2: laat de vorken dalen, het toestel heft zichzelf omhoog.
  • Stap 3: schuif de schijfbare vorken naar achteren zodat het toestel langs de bumper kan passeren.
  • Stap 4: eens het toestel zichzelf helemaal tot boven heeft gehoffen, kunt u de schuifbare vorken terug inschuiven.
  • Stap 5: rijd het toestel verder in de bestelwagen. Om het toestel te fixeren, laat u de vorken terug zakken. Het toestel staat vast om te vervoeren.

Uitvoeringen

De Innolift bestaat in verschillende uitvoeringen waardoor de meeneemstapelaar voor elk type bestelbus of kleine vrachtwagen gebruikt kan worden. 

De capaciteiten variëren tussen 400 en 600 kg, de hefhoogtes tussen 600 en 1.300 mm

Met een laadplatform overbrugt u de afstand van uw laadtrede of trekhaak waardoor de Innolift stabieler in- en uit de bestelbus wordt geladen.

Nieuw: Innolift met capaciteit van 800 of 1000 kg, met respectievelijke hefhoogtes van 1250 of 1000 mm.

bestelwagen trekhaak
Contact Innolift Nederland:
Mabo-Lifting Nederland BV

Kruitmolen 34e
1601 MC Enkhuizen, Nederland
E: info@mabo-lifting.nl
T: +31(0)228 326 751