Mabo-Lifting

Aanbod

Hyundai heftrucks

Bekijk hier onze verschillende modellen

Elektrische heftrucks (1,5 – 5T)

De Hyundai 3- en 4-wiel elektrische vorkheftrucks staan voor het leveren van eenvoudige, krachtige prestaties, maar bovenal het leveren van de best mogelijke waarde voor onze klanten.

Verlengde onderhoudsintervallen en componenten met geavanceerde technologie verlagen de totale onderhoudskosten. De nieuwste AC-besturingssystemen zorgen voor een onverslaanbare combinatie van vermogen, prestaties en betrouwbaarheid. Een brede waaier aan parameters maakt het mogelijk om de machine aan te passen, zodat ze perfect aan uw individuele vereisten voldoet.

Hyundai 18-20BT-9U

De BT-9U serie accu’s met 3 wielen biedt upgrades ten opzichte van de vorige serie, waaronder nieuwe technologie die een hogere efficiëntie en duurzaamheid biedt. De force feedback besturing zorgt voor bedieningsgemak.

De machines uit de BT-9U-serie zijn 100% Li-Ion ready, er kan een Li-Ion accu worden aangeschaft, die zorgt voor lange uren van continue werking in combinatie met snel en intermitterend opladen. Deze accu’s zijn praktisch onderhoudsvrij.

 • Laadcapaciteit tot 2.000 kg.
 • Hefhoogtes van tot 7 meter.
 • Elektrisch (48V).

vraag hier de technische specificaties

18BT-9U, 20BT-9U

Hyundai 25-30-35B(H)-9U

We introduceren de vernieuwde Hyundai 9U-Series elektrische 4-wiel batterij vorkheftruck. De 9U-serie is voorzien van een volledig gescheiden elektro hydraulische stuureenheid. Dit brengt toegevoegde waarde op een hoger niveau door een drastische verbetering van het energieverbruik en een grotere stuurveiligheid en stabiliteit.

 • Laadcapaciteit tot 3.500 kg.
 • Hefhoogtes tot 7,9 meter.
 • Elektrisch (48-80V).

vraag hier de technische specificaties

25B-9U, 30B-9U, 35B-9U

Hyundai 40-45-50B-9

De krachtige, hoge capaciteit 40B-9 – 45B-9 – 50B-9 4-wiel elektrische vorkheftrucks met contragewicht bieden een uitstekende wendbaarheid in combinatie met lage gebruikskosten. De aanpasbare stoel zorgt voor een optimale ergonomie. De 80V elektrische heftruck zorgt voor optimale prestaties bij een minimaal stroomverbruik.

 • Laadcapaciteit tot 4.990 kg.
 • Hefhoogtes tot 6 meter.
 • Elektrisch (80V).

vraag hier de technische specificaties

40B-9, 45B-9, 50B-9

Specificaties

De Hyundai 9U-Serie is geschikt voor toepassingen in de logistiek, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de verwerkende industrie, de houtindustrie en de automobielindustrie.

Ergonomisch werkruimte

Ergonomisch ontworpen cabine

De nadruk ligt op bedieningsgemak en manoeuvreerbaarheid voor een hogere werkefficiëntie. Zo beschikt de cabine over gemakkelijk bedienbare hendels en pedalen, een verstelbare handgreep, een geveerde stoel en een multifunctioneel clusterdashboard.

Dubbele aandrijving

Motor met dubbele aandrijving

Dit systeem bestaat uit twee afzonderlijk geregelde motoren. Dit voorkomt dat de wielen doordraaien, zelfs wanneer de grip verschillend is én staat voor sterke rijprestaties. Het maakt ook een relatief kleine draaicirkel mogelijk, wat de efficiëntie in beperkte ruimtes verbeterd.

MiCOM ZAPI Controller

Dubbele MiCOM ZAPI controller

Met deze nieuwe AC-controller van ZAPI worden signalen en storingen via een tweerichtingsmethode verwerkt. Ook is de capaciteit van de controller geoptimaliseerd en is er gekozen voor een links en rechts gesplitste structuur om het energieverbruik te reduceren.

Wisselstroommotor

Robuuste en zuinige wisselstroommotor

De gesloten aandrijving en pompmotor met AC-technologie combineert zowel kracht, verlengde onderhoudsintervallen als een uitstekende duurzaamheid. Deze AC-motoren bieden een verbeterde efficiëntie en lagere onderhoudskosten, en IP43 gecertificeerd.

LCD-kleurenmonitor

LCD-kleurenmonitor

Hierop kan de bestuurder de snelheid, rijrichting en bedrijfsuren aflezen, voor een efficiënte bediening. Verder geeft de lastindicator het gewicht van de last weer en kunnen er drie prestatiemodi geselecteerd worden om aan alle werkomstandigheden te voldoen.

Curve Control

Curve Control beperkt de rijsnelheid op basis van de draaicirkel en verlaagt de snelheid voor een soepele, nauwkeurige draaibeweging.

Operator Presence Sensing-systeem (OPSS)

Als de bestuurder niet op zijn stoel zit, worden de bedieningselementen voor het heffen, kantelen en rijden geblokkeerd.

Anti Roll Back System

Dit systeem biedt bescherming tegen het terugrollen van de machine, gecombineerd met uitzonderlijke startcapaciteiten op een helling.

Hyundai heftrucks

Diesel heftrucks (tot 30T)

Diesel vorkheftrucks zijn de zwaarste werkpaarden in de wereld van goederenbehandeling. De Hyundai dieselvorkheftrucks zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van buitenwerk, zowel nat als droog. In de ruime cabines kan de bestuurder genieten van de uitstekende ergonomie in een volledig geconditioneerde omgeving.

De nieuwe Stage V 9V-serie van Hyundai staat voor een slimme generatie vorkheftrucks met dieselmotor voor intern transport, die voldoet aan de Europese Stage V-emissieniveaus maar veel verder gaat dan dat. Bekijk de slimme functies die u kosten besparen en de prestaties van de bestuurder verbeteren.

Hyundai 25-30D-9V + 35DN-9V

 • Hefvermogens van 2.500 tot 3.500 kg.
 • Hefhoogtes tot 7 meter.
 • Diesel (HMC D4HB – 47,8 KW).

vraag hier de technische specificaties

25D-9V 30D-9V 35DN-9V

Hyundai 35-40-45D-9VB + 50DN-9VB

 • Hefvermogens van 3.500 tot 5.000 kg.
 • Lastencentrum van 600 mm.
 • Hefhoogtes tot 7 meter.
 • Diesel (HMC D4CC – 54,4 KW).

vraag hier de technische specificaties

35D-9VB 40D-9VB 45D-9VB 50DN-9VB

Hyundai 160-250D-9

 • Hefvermogens van 16.000 tot 25.000 kg.
 • Hefhoogtes tot 6 meter.
 • Diesel (Cummins – 204 KW).

vraag hier de technische specificaties

Specificaties

25D-9V Motor

Baanbrekende, zuinige motor

De 9V-serie is uitgerust met een krachtige 2,2 l HMC D4HB-dieselmotor die 47,7 KW produceert en aan de Europese milieuvoorschriften van fase V voldoet. Deze motor levert uitstekende prestaties met een laag brandstofverbruik, wat leidt tot indrukwekkende kostenbesparingen.

25D-9V Transmissie
Elektronisch geregelde transmissie

De nieuwe elektronisch geregelde transmissie is volledig instelbaar in het cluster. Hierdoor kan de machine op elke toepassing worden afgesteld.

25D-9V Cabine
Uitstekende ergonomie voor een groot comfort voor de bestuurder

De ruime cabine met 1-deurs of 2-deurs (split type) uitvoering is ergonomisch ontworpen. De belangrijkste bedieningselementen zijn binnen handbereik geplaatst, een stoel van topkwaliteit is standaard geïnstalleerd, airconditioning en/of verwarming zijn geïntegreerd, voor een comfortabele rit in alle  werkomstandigheden.

25D-9V Bedieningspaneel
Volledig bedieningspaneel

Het verbeterde instrumentencluster maakt het eenvoudiger om de machine-instelling, de diagnostiek en het onderhoud te beheren. Alle instellingen kunnen rechtstreeks in het cluster worden ingevoerd, zodat er geen externe computer nodig is.

25D-9V Aandrijfas
Geïntegreerde Hyundai-aandrijflijn

De transmissie en aandrijfas zijn volledig ontwikkeld door Hyundai Core Motion voor meer duurzaamheid en productiviteit.

Reachtrucks (1,6 – 2T)

Reachtrucks zijn een van de populairste soorten magazijnuitrusting en worden gebruikt in vele magazijntoepassingen waar een grote opslagdichtheid of een snelle opslag en ophaling van goederen vereist zijn. Onze reachtrucks hebben een beweegbare mast en een smal chassis en zijn speciaal ontworpen voor palletopslag en werken in smalle gangpaden.

De Hyundai reachtrucks zijn robuuste, productieve, lean-and-mean hefmachines. Ze zijn ontworpen voor de Europese markt en leveren optimale productiviteit, betrouwbaarheid en comfort in een robuust, gebruiksvriendelijk pakket.

Hyundai 16BRJ-9

 • Laadcapaciteit tot 1.600 kg.
 • Hefhoogtes tot 10,5 meter.
 • Elektrisch (48V).

Hyundai 20BRJ-9

 • Laadcapaciteit tot 2.800 kg.
 • Hefhoogtes tot 12 meter.
 • Elektrisch (48V).

vraag hier de technische specificaties

Pallettrucks en stapelaars

Het maakt niet uit welke producten, pallets of ladingen u moet vervoeren, wij hebben de geknipte oplossing voor u. Met de duurzame handmatige of elektrische pallettrucks kunt u ladingen tot 2,5 ton vervoeren. Ook de vernieuwde reeks stapelaars voldoet aan alle eisen, of u nu in krappe ruimtes werkt, zware ladingen moet heffen of dubbel wilt laden, wij hebben de truck voor u.

Hyundai 18EP

Deze superzware pallettrucks geven een boost aan elk magazijn, logistiek of productieproces en helpen om de transportkosten per pallet bij elke shift te verlagen. Ze helpen u zware ladingen gemakkelijker te verplaatsen.

 • Laadcapaciteit tot 1.800 kg.
 • Hefhoogtes tot 120 mm.
 • Elektrisch (24V).

Hyundai 20EP

Bij beperkte ruimte en overvolle magazijnen is wendbaarheid van groot belang. Deze robuuste pallettrucks met kleine draaicirkel geven een boost aan elk magazijn, logistiek of productieproces.

 • Laadcapaciteit tot 2.000 kg.
 • Hefhoogtes tot 120 mm.
 • Elektrisch (24V).

vraag hier de technische specificaties

18-20EP

Hyundai 10ES

De 10ES meeloopstapelaar is ontworpen voor korte shuttletoepassingen en stapelen tot 5,4 meter hoog. Hij is uitgerust met de nieuwste technologie om een betrouwbaar en productief werkpaard te zijn voor elk magazijn.

 • Laadcapaciteit tot 1.000 kg.
 • Afstand van het laadcentrum is 500 mm.
 • Elektrisch (24V).

Hyundai 12ES

De 12ES meeloopstapelaar is ontworpen voor korte pendeltoepassingen en hoog stapelen en is voorzien van de nieuwste technologie om een betrouwbaar en productief werkpaard te bieden voor elk magazijn.

 • Laadcapaciteit tot 1.200 kg.
 • Afstand van het laadcentrum is 500 mm.
 • Elektrisch (24V).

vraag hier de technische specificaties

10-12ES

Hyundai 20EDPR

Ontworpen voor stapelen tot 6,5 m en horizontaal transport over de langere afstanden in uw magazijn, is deze compacte serie inzittende stapelaars ideaal voor horizontale bewegingen tot 80 meter en meer, vooral waar bestuurders vaak en gemakkelijk moeten kunnen in- en uitstappen.

Deze elektrische palletstapelaars, die met precisie zijn ontworpen voor snel rijden en hoge hefsnelheden, zijn ideaal voor werkzaamheden in gangpaden die te smal zijn voor reachtrucks. Hun uitschuifbare zijstabilisatoren ondersteunen een hoge restcapaciteit op hoogtes tot 6,5 meter. Bovendien is een grotere bodemvrijheid nodig bij het werken op hellingen of ongelijke vloeren.

 • Laadcapaciteit tot 2.000 kg.
 • Afstand van het laadcentrum is 600 mm.
 • Elektrisch (24V).

vraag hier de technische specificaties

20EDPR