Mabo-Lifting

Aanbod

Combi-MR4

De Combi-MR4 is een uiterst wendbare, multidirectionele vorkheftruck, die is uitgerust met de unieke Dynamic 360-stuurinrichting. Deze maakt het mogelijk om tijdens het rijden van rijrichting te veranderen en biedt een uitzonderlijke flexibiliteit en bewegingsvrijheid rond obstakels en in smalle doorgangen. Bovendien is deze machine zowel binnen als buiten inzetbaar.

Combi-MR4
Dynamische 360° besturing

Deze 4-wiel, multidirectionele reachtruck is uitgerust met de nieuwe ‘Dynamic 360 Steering’ . Deze intuïtieve besturing zorgt voor een unieke rotatie op elk wiel, waardoor de truck tijdens het rijden naadloos van richting kan veranderen. Deze machine staat dan ook garant voor een snelle bediening,  een uitstekende wendbaarheid én is de logistieke oplossing om het maximale uit uw opslagruimte te halen.

Veiligheid

De nieuwe Combi-MR4 scoort ook op ergonomisch vlak! Het goede zicht op de lading vanuit de bestuurderscabine, de multifunctionele bedieningsjoystick, AC-elektrische stuurbekrachtiging en de hydraulische mastfuncties dragen allemaal bij tot het verwezenlijken van een soepele rit en een ongecompliceerde bediening.

Combi-MR4
Kenmerken
  • Hefvermogens van 2.500 tot 8.000 kg
  • Multidirectioneel (Dynamic 360 Steering)
  • AC elektrische besturing en motortechnologie
  • Geïntegreerde hydraulische vorkversteller