Mabo-Lifting

Aanbod

AGV – Automated Guided Vehicle

Voor meer informatie omtrent ons aanbod automatisatie
gelieve de website van Mabo E&A te bekijken!

Mabo-Lifting biedt, in samenwerking met zusterbedrijf Mabo Engineering&Automation, automated guided vehicles aan voor automatisering in de logistieke wereld. Wij ondersteunen en integreren automatisatie projecten. Hiervoor produceren we op maat gemaakte machines met of zonder chauffeur voor een volledige warehouse automatisatie .

Voordelen a.g.v. – Automatisatie

  • veiligheid: gebruikt verschillende sensoren om de omgeving te bewaken waardoor ongelukken vermeden worden
  • concurrentieel vermogen opdrijven: werkt 24/24 en 7/7 met zeer beperkte onderbreking
  • elimineren beschadiging lading: bewaakt de omgeving waardoor botsingen vermeden worden en de lading intact blijft
  • verminderen herstellingen machines en levensduur verlengen: de verplaatsing gebeurt op een gecontroleerde wijze zodat slijtage en te zware belasting vermeden worden
  • energie besparing: de energie van een AGV wordt geoptimaliseerd voor het traject dat hij volgt
  • optimalisatie magazijn: door de goederenstroom van de AGV te volgen kunnen hierin verbeteringen worden aangebracht

Automated guided vehicles

Buiten de standaard AGV toepassingen zoals de Transporter, Charger en Tugger levert Mabo Engineering&Automation ook AGVs op maat van de klant. Een team van ingenieurs werkt in samenspraak met de klant om tot een optimale machine te komen. Door technische kennis te combineren met ervaring kan Mabo Engineering&Automation de meest geschikte AGV oplossing aanbieden.

Hieronder vindt u een selectie uit ons gamma:

Mabo Palletmover

De Mabo Palletmover verzet automatisch elk type palletgoed op de meest efficiënte wijze. Palletten kunnen vanop eender welke situatie opgepikt en neergezet worden. Naast standaard palletten kunnen deze AGV’s ook andere typen goederen vervoeren waaronder: dozen, rollen, vaten, kleine containers,…

Mabo E&A through the eyes of the customer (Mabo Palletmover @ RF-Technologies)

AGV transporter

Mabo Transporter

Laat het vervoeren van uw goederen over aan onze Mabo Transporter. De transporter is een high capacity AGV die speciaal ontworpen is om goederen doorheen uw gehele infrastructuur te vervoeren. De AGV kan tot 12 palletten simultaan vervoeren naar hun aangeduide locatie. Deze AGV’s zijn voorzien van rollenbanen of ketting conveyors om de te vervoeren goederen op- en af te zetten. Op deze manier zijn ze compatibel met vrijwel elke werkomgeving.

Mabo sideloader

Mabo Sideloader

Lange ladingen verplaatst u het veiligst en efficiënst met onze Mabo Sideloader. Door zijn robuuste vierwegsturing verplaatst u lange ladingen zijdelings. Hierdoor wordt er een grote plaatsbesparing gerealiseerd en kunnen er bijgevolg meer goederen worden opgeslagen in dezelfde ruimte.

mabo mini

Mabo Mini

Heeft u lichte goederen die op een efficiënte manier van plaats A naar B vervoerd moeten worden? Dan is onze Mabo Mini de ideale oplossing. Dit compact toestel kan uitgerust worden aan specifieke noden van uw omgeving zoals bv de lift nemen, in nauwe gangen werken, …

Mabo VNA

Mabo VNA

Voor het werken in smalle gangen met pallet goederen, stellen we onze Mabo VNA voor. Dit toestel heft palletten van 500 tot 2000 kg en tot 15 meter hoog. Bovendien kan de Mabo VNA uitgerust worden met de 4-weg functionaliteit.

Dit is slechts een selectie uit ons gamma. Voor meer informatie of voor producten op maat, gelieve ons te contacteren.

Extensive AGV testing

Al onze AGV’s worden uitgebreid getest. Hieronder vindt u een video tijdens het testen van onze Mabo Pallet Mover.